Ma-to 8 - 23 | Pe 8 - 01 | La 9 - 01 | Su 11 - 20 |

Kauppahalli - Joensuu

”Aiomme jatkaa hyvien hampurilaisten tekemistä” – Friends & Brgrs

”Aiomme jatkaa hyvien hampurilaisten tekemistä” – Friends & Brgrs
11.09.23

Ravintolapäällikkö Antti-Veikko Reunanen työskentelee Friends & Brgrs -ravintolassa Kauppahalli Joensuussa. Kuinka ensimmäiset kuukaudet ovat sujuneet?

– Ensimmäiset viikot olivat melkoisia. Meillä oli aamusta iltaan jono pihalle asti, Reunanen kertoo innostuneena.

Friends & Brgrs on maanlaajuisesti tunnettu hampurilaisravintola.

– Ilmeisesti joensuulaiset olivat käyneet muualla Suomessa Friends & Brgrsissa ja siksi meitä olikin kovasti odotettu myös Joensuuhun. Friends Brgr on suosituin hampurilaisemme kaikkialla, mutta joensuulaiset asiakkaat syövät eniten Suomessa Crispy Chicken Brgreita, paljastaa Reunanen makumieltymyksistä.

Friends & Brgrsissa hampurilaiset tehdään tuoreista kotimaisista raaka-aineista. Itse asiassa 95% Friends & Brgrsin käyttämistä raaka-aineista on kotimaisia.

– Jauhamme pihvit, paistamme ranskalaiset ja leivomme sämpylät paikan päällä. Ja sen kyllä maistaa. Me aiomme jatkaa hyvien hampurilaisten tekemistä, kommentoi Reunanen.

Koska asiakkaita on ollut ensimmäisinä kuukausina Joensuussa ja kauppahallissa jonoiksi asti, on Friends & Brgrsissa kuultu asiakkaiden palautteita.

– Olemme saaneet kiitosta asiakaspalvelustamme. Lisäksi asiakkaiden mielestä kauppahalli on hienon ja klassisen modernin näköinen, jota ei varmasti viiden vuoden jälkeen tarvitse remontoida.