Ma-to 8 - 23 | Pe 8 - 01 | La 9 - 01 | Su 11 - 20 |

Kauppahalli - Joensuu

”Ihmiset ovat ihan hullaantuneita” – VENNin ja Vispiläkaupan kuulumisia

”Ihmiset ovat ihan hullaantuneita” – VENNin ja Vispiläkaupan kuulumisia
20.09.23

Ensimmäisinä kuukausina Kauppahalli Joensuussa on ollut vilskettä ja vilinää. Niin myös VENNissä ja Bar & Cafe Vispiläkaupassa.

– On jotain aivan uskomatonta, miten sankoin joukoin kauppahalliin on saavuttu. Asiakasmäärät ovat tuntuneet VENNissä ja Vispiläkaupassa jokaisen työntekijän selkänahassa pieninä kiireen tuomina hikikarpaloina. Hulinaa on ollut. Myös muut toimijat Kauppahalli Joensuussa ovat kertoneet, että heilläkin kävijöitä on riittänyt. Sellaista voitokasta ja menestyksekästä suitsutusta olen kuullut, kertoo ryhmäpäällikkö Outi Pohjoranta.

Myös VENNin ravintolapäällikkö Sanna Cortés allekirjoittaa Pohjorannan sanat. VENNin henkilökunta on saanut asiakkailta positiivista palautetta.

– Ihmiset ovat rakastuneita ja ihan hullaantuneita VENNiin ja Kauppahalliin. Olen sitä mieltä, että Kauppahalli on rakennuksena inspiroiva sekä viehättävä ja se, jos mikä saa ihmiset tulemaan tänne. Se, että VENN on osa Kauppahallia, on ihan huippujuttu, Cortés jatkaa.

Hän kertoo, että VENNin konseptin on aivan erilainen kuin mikään muu Joensuussa on ikinä ennen ollut.

– Joensuulaiset ovat löytäneet konseptimme mukaisesti viiniä, ystäviä ja ruokaa VENNistä. Kesä kokonaisuudessaan ja VENNin avaaminen ovat olleet huikeita kokemuksia ja kohokohtia. Ja se, että meillä on Joensuun ainoa ja paras kattoterassi, Cortés sanoo. Joensuu on opiskelijakaupunki. Kaupungissa on yli 20 000 opiskelijaa ja kokoon suhteutettuna eniten opiskelijoita Suomessa.

– Toivomme, että asiakkaat ja erityisesti opiskelijat löytävät meille syksyllä ja talvella, eikä menestys rajoitu vain terassikauteen. Täytyy kyllä sanoa samaan hengenvetoon, että kattoterassiamme pystyy käyttämään myös talvella. Viltit ja kuumat juomat lämmittää aina. Keksimme varmasti kaikkea kivaa talveksi, Cortés lupaa. VENNiin onkin jo suunniteltu bingoa, murhamysteereitä, keskiviikkoisia teemailtoja erilaisilla ohjelmilla kuten viiniä ja virkkausta sekä viiniä ja maalausta. Lisäksi viikonloppuisin VENNissä aloittaa DJ.

Ryhmäpäällikkö Outi Pohjoranta