Ma-to 8 - 23 | Pe 8 - 01 | La 9 - 01 | Su 11 - 20 |

Kauppahalli - Joensuu

”Olemme saaneet uusia yhteistyökumppaneita” – Järven Taigan kuulumisia

”Olemme saaneet uusia yhteistyökumppaneita” – Järven Taigan kuulumisia
06.09.23

Kauppahallissa on esimerkiksi lounasaikaan hälinää, mutta sieltä löytyy myös portti hiljaisuuteen, metsän tuoksuihin, luonnon makuihin ja veden liplatukseen. Portti luontoon on Järven Taiga – Pohjois-Karjalan Järvielämyskeskus ja retkimyymälä.

Järven Taiga organisoi yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa retkiä, matkoja ja varusteita alueen luontoon ja vesistöille. Lisäksi myymälässä on paikallisten yrittäjien tuotteita, jotka sopivat niin retkille kuin kotiinkin.

– Koli-retkien suosio on kasvanut viime aikoina, mutta eniten asiakkaita kiinnostavat opastetut kalastusretket maakuntaan. Ne ovat olleet valikoimassamme pitkään. Ja paras kalapaikka on tietenkin vuokraamamme kokonainen järvi, Musta Mäntyjärvi Lieksassa. Sieltä saa suuria ahvenia ja haukia. Sen saa vuokrattua vaikka pelkästään itselle, yrittäjä Matti Pasanen kertoilee.

Lähes jokaisella joensuulaisella on mielipide Kauppahalli Joensuusta. Myös Järven Taigan yrittäjä Matti Pasanen on kuullut monenlaisia kommentteja.

– Asiakkailla ja kaupunkilaisilla on ollut monenlaisia odotuksia. Järven Taigan osastoon kauppahallissa on oltu tyytyväisiä erityisesti sen takia, että tuomme esille koko maakuntaa ja tarjoamme autottomille mahdollisuuden päästä luontoon, kertoo Pasanen.

Kuinka kesä on sujunut Kauppahalli Joensuussa Järven Taigassa?

– Heinäkuu oli melkoista hulinaa asiakkaiden suhteen. Kaikkein parasta on kuitenkin ollut se, että olemme saaneet uusia yhteistyökumppaneita Kauppahalli Joensuussa ollessamme. Palvelutarjoamamme on monipuolistunut entisestään, Pasanen sanoo.

Kesä on perinteisesti turisti- ja matkailijasesonkia. Järven Taigassa valmistellaan jo talvikautta, jolloin asiakaskuntana on useimmiten isompia yritysryhmiä.

– Olemme ryhtyneet kontaktoimaan yritysasiakkaita tyhy- ja tykypaketeilla sekä pikkujoulukautta ajatellen. Meillä on olemassa valmiita paketteja, mutta niitä räätälöidään myös yritysten ja yhteisöjen toiveiden ja tarpeiden mukaisiksi.