Ma-to 8 - 23 | Pe 8 - 01 | La 9 - 01 | Su 11 - 20 | Juhannus 21.–23.6. suljettu |

Kauppahalli - Joensuu

Silmukka Kauppahallissa vielä joulusesongin ajan

Silmukka Kauppahallissa vielä joulusesongin ajan
23.11.23

Käsityömyymälä Silmukka on toiminut pitkään Joensuussa pop-up -tyyppisesti. Silmukka myy paikallisten käsityöntekijöiden tuotteita, kuten sukkia, mattoja, neuleita, korvakoruja, pirtanauhoja, shaaleja ja keramiikkatöitä. Tällä hetkellä Silmukka toimii Kauppahalli Joensuussa.

– Joulu on meille käsityöyrittäjille tärkeä sesonki ja ihmiset alkavat ostaa lahjoja jo marraskuussa. Joulusesonkiin sukkia, meidän suosituimpia tuotteitamme, neulotaan ahkerasti. Joulusesonkia varten meille tuli lisää erilaisia neuletuotteita kuten paitoja, yksi Silmukan yrittäjistä, Kati Puhakka sanoo.

Käsityömyymälä Silmukka sulkee myymälänsä Kauppahalli Joensuussa vuodenvaihteessa, joulusesongin jälkeen.

– Tämä oli ihan suunniteltu asia. Silmukka jatkaa toimintaansa muualla. Käsitöiden myynti on erittäin sesonkiriippuvaista. On toki tuotteita, joita myydään läpi vuoden, ja jokaisella meillä on myös omat verkostot ja asiakkaat, joiden kanssa kauppaa tehdään muinakin aikoina. Käsityöhön liittyy myös tietty hitaus, joten on hyvä välillä käyttää tehokkaasti aikaa valmistukseen. Eli näissä olosuhteissa, kun ottaa huomioon asiakasmäärät eri vuodenaikoina, pop-up -tyyppinen toiminta sopii meille hyvin, Puhakka vakuuttaa.

Kun Silmukan toiminta loppuu suunnitellusti vuodenvaihteessa, vuodenvaihteen jälkeen Kauppahalliin on tulossa kaksi uutta ravintolakonseptia. Ravintoloiden avauksista tiedotetaan myöhemmin lisää.