Ma-to 8 - 23 | Pe 8 - 01 | La 9 - 01 | Su 11 - 20 |

Kauppahalli - Joensuu

”Syksy on näytönpaikkamme” – Kuulumisia Pienen pienestä Houkutuksesta

”Syksy on näytönpaikkamme” – Kuulumisia Pienen pienestä Houkutuksesta
07.09.23

Kahvila Houkutus herkkuineen on jo käsite Joensuussa. Kahvila Houkutuksen "pikkusisko" Pienen pieni Houkutus tarjoaa Kauppahalli Joensuussa salaattilounasta, aamiaista, Houkutus-herkkuja sekä kylmiä ja kuumia juomia.

Pienen pienen Houkutuksen päätuote Kauppahalli Joensuussa on salaattibuffa. Hitiksi on noussut uudentyyppinen salaattikulho, salaattibowl.

– Salaattibowl on uusi juttu niin Joensuussa kuin muualla Suomessakin. Salaatit edellä me kauppahalliin tulimme ja se on ollut asiakkaiden mieleen. Toki Houkutuksen suositut kakut ja nimenomaan jo käsitteeksi muodostunut Mokkahovi myy aina, niin myös kauppahallissa. Joensuu on mokkahovikaupunki, naurahtaa yrittäjä Hanna Kokko.

Kokko kertoo asiakkaiden löytäneen Pienen pienen Houkutuksen kauppahallista todella hyvin.

– Kukaan ei ollut osannut ajatella mikä älytön suksee kauppahallissa alku oli. Väkeä tuli ovista ja ikkunoista. Yrittäjänä ja työnantajana kohokohta oli nimenomaan se, mitä meillä tapahtui tiimin kanssa. Meillä nimittäin oli aivan uusi tiimi ja toiminta kauppahallissa oli kaikille täysin uutta. Oli hienoa nähdä ja kokea miten tiimi hioutui kaaoksen keskellä timantiksi, Kokko hehkuttaa.

Hän jatkaa, että heinäkuussa sunnuntaiset aukioloajat olivat asiakkaiden mieleen. Niitä on tarkoitus jatkaa mahdollisuuksien mukaan myös joulusesongin aikana.

– Teemme kovasti työtä saadaksemme lisää osaavaa henkilökuntaa. Henkilökuntapula on tällä hetkellä alamme haaste, Kokko kommentoi.

Pienen pienessä Houkutuksessa suunnitellaan jo muutenkin kovasti syksyä ja talvea.

– Syksyn myötä meillä alkaa arki, kun kesäsesonki päättyy. Syksy ja joulusesonki on meidän ja muidenkin kauppahallin toimijoiden näytönpaikka, että saamme ihmiset tulemaan torille ja kauppahalliin. Toivon, että me kaikki kauppahallin toimijat suunnittelisimme yhdessä kauppahallin joulua. Rakennuksesta itsestään saa luotua varmasti aivan täydellisen joulumaailman valoilla. Haaveilen sellaisesta ihanasta hygge-tunnelmasta kauppahalliin, Kokko paljastaa.