Ma-to 8 - 23 | Pe 8 - 01 | La 9 - 01 | Su 11 - 20 |

Kauppahalli - Joensuu

”Tapahtumapäivinä on ollut vilskettä” – Siena Café

”Tapahtumapäivinä on ollut vilskettä” – Siena Café
22.09.23

Aivan Joensuun ja kauppahallin sydämessä sijaitsee Siena Café, joka tarjoaa erikoiskahveja makusiirapeilla, tuoreita korvapuusteja, jäätelö- ja vohveliannoksia, pehmistä…

– Erikoiskahvimme ovat olleet asiakkaiden mieleen ja niitä myydään paljon. Lisäksi kesällä jäätelö maistui ihmisille, kommentoi kahvilapäällikkö Henna Kettunen.

Erilaiset tapahtumapäivät Kauppahalli Joensuussa ja torilla sekä sen ympäristössä ovat osoittautuneet Siena Caféssa kiireisiksi.

– Meille kohokohtia ensimmäisten kuukausien aikana ovat olleet erilaiset tapahtumapäivät. Silloin on ollut todella paljon porukkaa. On ollut mukava, kun kauppahallissa on ollut vilskettä.

Kauppahalli Joensuu on keskeisellä paikalla, mutta niin on myös Siena Café kauppahallissa – aivan sen sydämessä.

– Olemme kauppahallissa mielestäni todella hyvällä sijainnilla ihan keskellä ja asiakkaat ovat löytäneet meidät tästä hyvin, Kettunen sanoo.

Kuten Kauppahalli Joensuun yrittäjät, myös Henna Kettunen on kuullut asiakkailta positiivisia kommentteja.

– Asiakkaat ovat todenneet, että Joensuu on kaivannut kauppahallia tuomaan koko torille elämää. Kauppahalli tuokin kaupunkiin kansainvälistä ilmapiiriä.

Syksyksi ja talveksi Siena Cafén kahvilapäällikkö lupailee valikoimaan lounasvaihtoehtoja sekä erilaisia lämpimiä makukaakaoita ja muita juomia.