Ma-to 8 - 23 | Pe 8 - 01 | La 9 - 01 | Su 11 - 20 |

Kauppahalli - Joensuu

Yrittäjä kuuntelee asiakkaita – Kuulumisia Tori Döner & Burgerista

Yrittäjä kuuntelee asiakkaita – Kuulumisia Tori Döner & Burgerista
18.09.23

Kauppahalli Joensuun laajimmat aukioloajat tarjoaa Tori Döner & Burger. Kauppahallin sulkeuduttua Tori Döner & Burger palvelee myyntiluukun kautta ja on auki arkisin kello 22 asti ja viikonloppuisin kello 05 saakka.

– Syksyllä ja talvikaudella saattaa olla tulossa muutoksia aukioloaikoihin, mutta se riippuu asiakkaista. Aika näyttää, miten asiakkaat ovat talvella liikkeellä. Emme ole kuitenkaan vielä päättäneet mistään muutoksista, yrittäjä Ali Giray kommentoi.

Yrittäjä Ali Giray kuuntelee herkällä korvalla asiakkaiden ääntä ja palautetta niin omasta toiminnasta kuin kauppahallista yleisesti.

– Kauppahalli on sellainen uudistus, jota on toivottu Joensuuhun. Kauppahalli on oikein onnistunut, helposti lähestyttävä, selkeä ja toimiva. Miljöö on viihtyisä eikä mikään betonilaatikko. Puuelementit sisustuksessa ovat saaneet kiitosta. Olen itsekin hyvin tyytyväinen kauppahalliin.

Tori Döner & Burgerin tiiviistä valikoimasta jokainen löytää oman herkkunsa ja saa nälän siirrettyä. Yrittäjä Ali Giray kertoo Tori Döner & Burgerin olevan juuri sellaisen ruuan äärellä, jota asiakkaat toivovat.

– Halusimme tehdä listasta sellaisen, että on helppo päättää mitä syö. Listalla on viisi döner-annosta ja neljä hampurilaista sekä pikkunaposteltavat. Lähes kaikki annokset saa myös täysin vegaanisena. Lista on pitkän mietinnän ja harkinnan tulos ja pidän sitä hyvin onnistuneena. Maailmalla vastaavanlaisia tiivistettyjä ruokalistoja käytetään jo paljon. Lisäksi meillä ruoka on tuoretta, ei pakastetavaraa, muistuttaa Giray.